Веригата за спортни стоки  открива своя първи магазин в Перник. Той ще отвориврати на 7 aприл в новия търговския център  и ще предложи на

...
Веригата за спортни стоки  открива своя първи магазин в Перник. Той ще отвориврати на 7 aприл в новия търговския център  и ще предложи на
Коментари Харесай

SPORT DEPOT открива магазин в Перник

Веригата за спортни стоки  открива своя първи магазин в Перник. Той ще отвориврати на 7 aприл в новия търговския център  и ще предложи на своите клиенти богат подбор, удобно извършване на покупки и неповторимо потребителско преживяване.

Специално за откриването от  са подготвили подарък за своите клиенти – 20% понижение на всички артикули в магазина. Намалението ще бъде активно в периода от 7 до 10 април и ще даде опция на всички фенове на спорта да проследят последните тенденции вспортната мода и да обновят своята сезонна визия.

 е ситуиран на повърхност от 400 кв. м ще предлага голям избор от спортни дрехи, обувки и екипировка. Перничани и гостите на града могат да открият най-актуалното от света на спортa от световни топ марки като adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour и доста други. Разнообразие от спортни и туристически дрехи и обувки, аксесоари за плуване, фитнесоборудване, както и детски бранш обезпечават на клиентите на магазина удобство и удоволствие от извършването на покупки.

„ Радваме се да ви поканим на откриването на първия ни магазин в град Перник. Заповядайте на 7 април и споделете с нас страстта на този ден, потопете се в атмосферата на нашия нов магазин и се възползвайте от празничните ни оферти и промоции “, призова Иво Тодоров, маркетинг шеф на SPORT DEPOT.

Магазинът е ситуиран на ет. 2 в Mall Pernik с адрес ул. „ Св. св. Кирил и Методий “ 23 и ще чака всички фенове на спорта всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT продължава да се развива, да обогатява асортимента си и да предлага на своите клиенти най-доброто от света на спорта – нови артикули, по-богат подбор, качествени артикули с потвърден генезис, професионално обслужване иатрактивни промоции.

За SPORT DEPOT

SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни артикули.

Компанията предлага повече от 150 световноизвестни и одобрени марки и разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни облекла и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и доста други.

Веригата разполага с над 30 търговски обекта и филиали в България, Гърция, Сърбия и Румъния.

От 2009 година SPORT DEPOT е част от европейския колос в спортната индустрия – SPORT 2000 International.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР